Site name

Zpráva

Pronájem bytu 1+1, Dukelská 456/13, 790 01 Jeseník

Byt se nachází v bytové části ambulantního lékařského zařízení jesenické polikliniky, která je situována v širším centru města Jeseník. V těsné blízkosti nákupního centra Kaufland, střední školy, restaurace, kavárny a dalších objektů občanské vybavenosti. 

Vchod do bytu je mimo prostory čekáren a lékařských ambulancí polikliniky. Samotný byt je dispozicí 1+1 o rozloze 53 čtverečních metrů a skládá se ze vstupní chodby, kuchyně s jídelnou, jednoho prostorného pokoje a koupelny se sociálním zařízením. Byt je čerstvě po generální rekonstrukci, nezařízený, vybaven kuchyňskou linkou s troubou a myčkou. Jde o nekuřácký byt, bez domácích zvířat. Byt je určen pouze pro vážné zájemce a připraven k dlouhodobému pronájmu. Majitel si vyhrazuje právo výběru nájemce. 

Volný k nastěhování okamžitě. Minimální celková cena platby nájmu včetně příslušenství činní 13.000 korun/měsíc (přičemž suma se skládá 10.000,- nájemné + 3.000,- měsíční platba záloh za elektrickou energii a paušálů za teplou a studenou vodu, teplo, úklid přístupových veřejných prostranství). Vratná kauce stanovena ve výši 10.000 korun, úhrada bezhotovostně předem.

Kontakt:

Ing. Milan Plesar, majitel objektu, tel. +420 731 555 251plesar@jesenickapoliklinika.cz 

Odkaz na inzerci na Sreality: ZDE