Site name

Zpráva

Dveřmi jesenické polikliniky letos prošlo již přes 50 tisíc lidí

Zdravotnické ambulance lékařů mnoha odborností, praktičtí lékaři pro děti i dospělé, rentgen, ultrazvuk, odběrová místnost, lékárna, manikúra a pedikúra, poradny i denní bistro. Za těmi všemi se letos do jesenické polikliniky prozatím vypravilo přes 50 tisíc lidí z Jeseníku a celého regionu Jesenicka.

Denní chod a provoz objektu, včetně vybraných ambulancí v gesci jesenické polikliniky, zajišťují téměř tři desítky zaměstnanců a pracovníků. S nimi i se všemi nájemníky objektu jesenické polikliniky je ze strany majitele každoročně organizováno pracovní a společenské setkání.

„Letos jsme se první prosincový den všichni setkali v konferenčních prostorách zdejší Vily Elis. Nájemníci i spolupracovníci se dozvěděli detaily fungování objektu v letošním roce, byly představeny provedené opravy a modernizace v objektu. Dotkli jsme se oblasti energetiky a nově vybudovaného energocentra v objektu. Diskuse byla také o kybernetické bezpečnosti nebo inflaci letošního roku. Rovněž byly představeny detaily námi provozovaných ambulancí i plány a vize jejich rozvoje, jakož i celé jesenické polikliniky,“ sdělil její majitel Milan Plesar.

Důležitou součástí společných setkání je i přátelský a neformální prostor pro individuální diskusi u dobrého jídla a pití. „V těchto společných setkáních plánujeme pokračovat i do budoucna,“ ujistil majitel. 

VIDEO - reportáž ze setkání pracovníků a nájemníků jesenické polikliniky